Υπηρεσίες

 1. Κινητές Ορθοδοντικές Συσκευές - Λειτουργικά - Εξωστοματικό
 2. Οι κινητοί μηχανισμοί διακρίνονται σε εξωστοματικά και σε ενδοστοματικές συσκευές (μασελάκια, λειτουργικά μηχανήματα, νάρθηκες). Φοριούνται ανάλογα με τις ενδείξεις ή όλο το 24/ωρο ή μόνο την νύχτα στην διάρκεια του ύπνου, και μπορούν να αφαιρεθούν για να καθαριστούν και να τηρήσει ο ασθενής τη στοματική του υγιεινή.

   
 3. Σταθερές Ορθοδοντικές Συσκευές (σιδεράκια)
 4. Τα κλασσικά πλέον μεταλλικά σιδεράκια τα οποία τοποθετούνται στην μπροστινή πλευρά των δοντιών.

   
 5. Διάφανες (πορσελάνινες) Σταθερές Ορθοδοντικές Συσκευές
 6. Τα πορσελάνινα σιδεράκια (διάφανα σιδεράκια) είναι κατασκευασμένα από πορσελάνη, είναι απόλυτα διακριτικά και τα προτιμούν ενήλικες.

   
 7. Γλωσσικές Σταθερές Ορθοδοντικές Συσκευές
 8. Γλωσσική Ορθοδοντική είναι εκείνη η Ορθοδοντική τεχνική η οποία ασχολείται με την τοποθέτηση ακίνητων ορθοδοντικών μηχανημάτων (τα γνωστά “σιδεράκια”) στην γλωσσική όμως επιφάνεια των δοντιών. (Γλωσσική επιφάνεια των δοντιών είναι εκείνη η επιφάνεια των δοντιών που βλέπει προς της γλώσσα).

   
 9. Νάρθηκες τύπου CLEAR ALIGNER
 10. Οι νάρθηκες CLEAR ALIGNER είναι μια καινούργια τεχνική και αποτελεί μία εναλακτική λύση για όσους δεν θέλουν να βάλουν σιδεράκια. Η τεχνική αυτή ενδείκνειται για ορισμένες μόνο περιπτώσεις. Ο ασθενής κατά την διάρκεια της θεραπείας φοράει μια σειρά από διάφανoυς νάρθηκες οι οποίοι κατασκευάζονται ατομικά για κάθε ασθενή. Οι Νάρθηκες αυτοί μετακινούν σταδιακά τα δόντια και προσφέρoυν άριστη αισθητική καθώς δεν φαίνονται όταν τα φοράει κάποιος.

  Το κύριο πλεονέκτημα τους, πέρα απο το αισθητικό είναι ότι ο ασθενής προσαρμόζεται πιο εύκολα σε σχέση με τα συμβατικά σιδεράκια και επίσης διευκολύνεται η στοματική υγιεινή κατά τη διάρκεια της θεραπέιας αφού οι νάρθηκες αυτοί βγαίνουν και μπορεί ο ασθενής να βουρτσίσει τα δόντια του καλύτερα σε σχέση με τα συμβατικά σιδεράκια που δεν μπορούν να αφαιρεθούν κατά την διάρκεια της θεραπείας.